Info Kempen Yang Aktif :

KEMPEN SEMASA hingga 14/6/2018
Kempen 10

KEMPEN DILANJUTKAN sehingga 30/5/2018
Kempen 9

ITEM LIMITED EDITION
Click Sini


Boleh combine order dari kedua-dua katalog ;)

Dear AVON Seller,
Ini BUKAN AVON HQ punya blog. HARAM HUKUMNYA menggunapakai sebarang material termasuk katalog/copywriting/testimoni/gambar dari blog/fanpage/facebook/etc kepunyaan Avon Online Malaysia. Sila hargai usaha/penat lelah/idea saya untuk customer saya. Penat saya bersabar, gunakan etika yang betul untuk bisnes. Jangan semua nak copy, senang & free. TQ

Tuesday, April 10, 2018

OPEN FOR PRE-ORDER SEMPENA RAYA - LANGSIR, CADAR, SARUNG BANTAL


Hi. Tahun ni kita OPEN PRE-ORDER untuk item yang very very veryyy fast selling based on last2 year asyik habis masa on kempen. 

RAYA KALI NI TEMA OASIS MOROCCO - ILHAM EKSOTIK. 
Memperkenalkan QALEA by Rizalman.

Langsir-  Langsir Sliding Door, langsir tingkap, langsir kitchen, 
Alas Meja, Table runner, Cushion cover, Queen & Single Bedsheet, Comforter.

So kali ni kami buka preorder untuk book stock sebanyak yang boleh sebelum kempen start. harap tahun ni tak ada lg yang kecewa, set langsir tak cukup, set cadar sold out tak sampai seminggu kempen start.

Tempoh pre-order ni panjang tau. Customer yang sabar sahaja digalakkan beli.

Ada yang 2 minggu, ada yang sebulan, ada sebulan lebih. Sebab kita masukkan gambar dari kempen yang belum start lagi. Ada yg sebulan lagi baru start. (sebab tu namanya preorder ;) ). Kalau dah launch baru nk order, mintak maaf, peluang tu ada, tapi tipis :)

Nak lg details, blh wasap terus sales-assistant. SEMUA ORDER PERLU DEPOSIT 50%. Kalau tak, macam mana kami nak lock barang kan..

Sila SMS/WhatsApp ke 6019-3750250 untuk order / pertanyaan. 

Terima Kasih

Gambar adalah high resolution. 
Klik KANAN pada gambar untuk paparan lebih besar - open image in new tab 

DARI KEMPEN 8









DARI KEMPEN 9





No comments:

Post a Comment

 

Buy AVON Online Malaysia Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting